Centrale pe gaz

Afiseaza: 1-24 din 51 produse

 Filtre

Centralele termice pe gaz, in condensare de la instaco.ro la cele mai bune preturi.

Centralele pe gaz sunt cele mai utilizate in Romania datorita retelei foarte dezvoltate de gaze naturale si a costui redus de achizitie, instalare si functionare.
Centralele termice in condensare au un randament de peste 105% datorita componentelor speciale ce permit recuperarea caldurii din condens. Pentru aceasta recuperare de caldura sa fie cat mai eficienta se recomanda setarea centralelor pe gaz in condesare la o temperatura mai mica in comparatie cu centralale clasice.
Producatorii de centrale termice in condensare precum: Ariston, Viessmann, Immergas, Remeha, Bosch, Buderus, Saunier Duval, Baxi, Vaillant sustin ca acestea au un consum cu pana la 35% mai scazut in comparatie cu centralele clasice cu tiraj forat.
Centralele pe gaz sunt de diferite modele un functie de necesarul de ACM astfel:
- centrale ce prepara ACM in regim instant;
- centrale ce sunt destinate doar incalzirii si pot prepara ACM cu ajutorul unui boiler extern prin intermediul unei serpentine ce are rolul de schimbator de caldura;
- centrale cu boiler incorporat pentru a asigura un debit marit de ACM.

Pentru un apartament este suficienta o centrala termica cu putere de pana la 24 kW, aceasta putand asigura incalzirea unui imobil de pana la 200mp.
Pentru case sau vile se recomanda instalarea centralelor de puteri mai mari, 30, 35 kW in functie de suprafata.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!