Cadre incastrate

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Descoperă gama noastră variată de cadre incastrate pentru WC, lavoar și urinal, concepute pentru a oferi o soluție estetică și practică în amenajarea băilor tale. Cadrele incastrate reprezintă o opțiune populară pentru a ascunde instalațiile și a crea un aspect curat și modern în spațiile sanitare.

Cadrele incastrate pentru WC asigură o fixare solidă a vasului de toaletă în perete, oferind stabilitate și siguranță în utilizare. Acestea sunt proiectate pentru a permite o instalare rapidă și ușoară, asigurând în același timp accesibilitatea pentru întreținere și reparații. Alege cadre incastrate cu sisteme de fixare reglabile pentru a se potrivi cu dimensiunile și poziționarea exactă a vasului de toaletă.

Pentru lavoare, cadrele incastrate reprezintă o soluție practică și estetică pentru montarea acestora în perete. Acestea asigură o fixare solidă și stabilitate pentru lavoar, evitând necesitatea unui suport suplimentar sau a unui piedestal. Optează pentru cadre incastrate cu ajustare a înălțimii și adâncimii pentru a obține poziționarea perfectă și confortul dorit.

Pentru urinale, cadrele incastrate asigură o fixare sigură și estetică în perete. Acestea sunt proiectate pentru a permite o instalare simplă și rapidă, asigurând un aspect curat și organizat în spațiile sanitare. Cadrele incastrate pentru urinale sunt rezistente la coroziune și ușor de întreținut, garantând durabilitate pe termen lung.

Indiferent de tipul de cadru incastrat pe care îl alegi, toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, durabile și rezistente la uzură. Acestea sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente standarde de calitate și performanță în industria sanitară.

Echipa noastră de experți este pregătită să te asiste în alegerea cadrelor incastrate potrivite pentru proiectul tău. Oferim opțiuni variate de dimensiuni, forme și funcționalități, pentru a se potrivi cu designul și cerințele specifice ale băilor tale.

Transformă-ți baia într-un spațiu modern și funcțional, alegând cadre incastrate de încredere pentru WC, lavoar și urinal. Beneficiază de aspectul elegant, durabilitatea și ușurința în utilizare oferite de cadrele incastrate de calitate superioară.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!