Termometre si termomanometre

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Termometre si termomanometre la cele mai bune preturi

Fiindca, pentru noi, este important sa oferim toate cele mai importante accesorii pentru centralele termice, le comercializam clientilor si termometre si termomanometre de cea mai buna calitate, cele care vor indica perfect temperatura apei si va vor ajuta sa tineti mai bine sub observatie activitatea centralei termice. Intr-o gama diversificata, termometrele si termomanometrele de la Instaco beneficiaza si de preturi avantajoase, adaptate oricarui buget.
 

Zeci de modele de termometre si termomanometre de la marci de top

Pentru ca ne dorim sa multumim si cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor nostri, am pregatit o gama diversificata de termometre si alte dispozitive de indicare a temperaturii, a caror calitate si utilitate sa le transforme intr-un accesoriu primordial in activitatea centralelor termice. In colectia noastra bogata, clientii pot comanda online:
     - Termometre axiale, radiale, de contact simple sau de contact cu bratara;
     - Termomanometre de ultima generatie, cu racorduri speciale, diametre ale cadranului diversificate, temperatura pentru mediul ambient diferita, scala de presiune, greutate scazuta si garantie de 2 ani;
     - Clapete de retinere (de sens) pentru manometre, termo-manometre sau pentru alte echipamente de control si de masura a temperaturii, ce permit demontarea echipamentelor fara sa fie necesara golirea totala a instalatiei; acestea sunt confectionate cu corp de alama si clapeta din polipropilena;
     - Teaca de imersie, cu surub de strangere pentru termometre, termostate, senzori si traductoare;
     - Manometre, din materiale in contact cu fluidul din alama, clasa de inalta precizie si temperaturi maxime indicate diferite.

De la marci de top, precum Afriso si Fimet-Watts, toate termometrele pentru centralele termice de la firma de la Instaco sunt de cea mai buna calitate si functioneaza perfect, pentru o perioada de timp indelungata. Cumparati de la Instaco modelul de termometru si de termonametru dorit si bucurati-va de calitatea acestora, in fiecare zi.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!