Montaj pe acoperis

Afiseaza: 1-24 din 32 produse

 Filtre
Sisteme de montaj pe acoperiș pentru panouri fotovoltaice - soluții eficiente și sigure pentru instalarea sistemelor solare. Sistemele de montaj pe acoperiș pentru panouri fotovoltaice reprezintă soluții profesionale și fiabile pentru instalarea eficientă a sistemelor solare pe acoperișurile clădirilor. Aceste sisteme sunt concepute pentru a asigura stabilitatea, siguranța și durabilitatea panourilor fotovoltaice. Iată câteva tipuri comune de sisteme de montaj pe acoperiș pentru panouri fotovoltaice:
  1. Sisteme de montaj pe șine: Aceste sisteme utilizează șine orizontale și verticale pentru a fixa panourile fotovoltaice pe acoperiș. Ele oferă flexibilitate în poziționarea panourilor și permit ajustarea unghiului de înclinare. Sistemele de montaj pe șine pot fi montate direct pe structura acoperișului sau pe componente de fixare speciale.
  2. Sisteme de montaj pe cleme: Aceste sisteme utilizează cleme speciale pentru a fixa panourile fotovoltaice direct pe țigle sau alte materiale de acoperire ale acoperișului. Clemele sunt proiectate să ofere o fixare sigură și să protejeze integritatea acoperișului. Ele sunt reglabile și pot fi adaptate la diferite dimensiuni și grosimi ale materialelor de acoperire.
  3. Sisteme de montaj pe acoperiș cu structuri portante independente: Aceste sisteme implică instalarea unei structuri portante independente pe acoperiș, care susține panourile fotovoltaice. Această abordare este potrivită pentru acoperișurile cu probleme de stabilitate sau cu materiale de acoperire sensibile. Structurile portante independente pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice dimensiune sau configurație a acoperișului.
Beneficiile utilizării unui sistem de montaj pe acoperiș pentru panouri fotovoltaice includ:
  • Instalare rapidă și eficientă, reducând timpul și costurile de montaj.
  • Fixare sigură și stabilă a panourilor fotovoltaice, asigurând rezistența la vânt și alte condiții meteorologice.
  • Posibilitatea de a ajusta unghiul de înclinare pentru a maximiza producția de energie solară.
  • Protecția integrității acoperișului prin utilizarea componentelor și accesoriilor adecvate.
  • Adaptabilitate la diferite tipuri de acoperișuri și configurații.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!