Sanitare

Afiseaza: 1-24 din 81 produse

 Filtre

Instalatii sanitare de la Instaco pentru caminul tau

Pe langa mobilier si electrocasnice, casa ta are nevoie de multe alte lucruri care sa ii asigure statutul de camin primitor, gata sa iti ofere mereu cele mai bune conditii si pe care sa il vezi ca pe un loc special. Cateva dintre aceste detalii importante sunt instalatiile sanitare pe care orice casa le are si de care orice camin are mare nevoie pentru a asigura tot confortul disponibil.
La Instaco, magazinul online specializat pentru fiecare departament din casa ta, poti gasi toate instalatiile sanitare de care ai nevoie, atat obiecte sanitare pentru baie, cat si obiecte sanitare pentru bucatarie, foarte utile pentru aceste incaperi importante din caminul tau. 

Obiecte sanitare pentru o baie stralucitoare

Obiectele sanitare de la Instaco sunt excelente pentru orice baie, deoarece pe Instaco sunt la o calitate superioara, iar preturile sunt ieftine, speciale pentru orice buzunar. Acestea pot fi utilizate pentru mai multe utilitati din baie, iar calitatea superioara le califica pentru o durabilitate mult mai mare. Categoriile de obiecte sanitare gata de montaj dupa ce au fost achizitionate sunt urmatoarele:
 - Baterii de baie
 - Rezervoare WC
 - Uscatoare de maini
 - Sifoane de pardoseala       

Bucataria ta are nevoie de instalatiile sanitare de la Instaco

Instaco are disponibile cele mai calitative instalatii sanitare, iar obiectele sanitare pentru bucatarie nu fac exceptie. Acesea sunt absolut necesare oricarei bucatarii, deoarece sunt esentiale pentru orice gospodar care doreste ca bucataria sa sa fie complet utilata, de la tacamuri la instalatii sanitare. Categoriile de obiecte sanitare ce pot fi montate intr-o bucatarie sunt:
 - Baterii de bucatarie
 - Chiuvete

Pe Instaco.ro, orice gospodar isi poate gasi fiecare obiect sanitare de care casa sa are nevoie, iar preturile ieftine sunt un bonus pentru orice buzunar. Instaco e aproape de fiecare camin in parte, iar produsele lor sunt optimizate in raportul calitate/pret.

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!