Reglare temperatura retur

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Grupuri de pompare si ventile termice de ameste pentru protectia centralelor pe lemne 

Pentru ca ne dorim sa oferim toate componentele unui sistem de incalzire performant, le punem la dispozitia clientilor nostri unele dintre accesoriile primordiale ale centralelor termice pe combustibuil solid, cele care asigura buna functionare a acestora: grupurile de pompare. Un grup de pompare termostatic este acel echipament care are ca principal scop protejarea cazanelor pe combustibil solid, astfel incat acestea sa nu fie afectate de temperaturile prea scazute pe retur.
De asemenea, niste grupuri de pompare oferite de firma noastra de sunt folosite in aplicatiile de incalzire cu cazane pe combustibil solid si sunt folosite chiar si in cazul in care este nevoie de alimentarea rezervoarelor de acumulare sau in sistemele fara rezervor.


Grupuri de pompare pentru protectia cazanului

Grupurile de pompare la preturi ieftine, de la Intaco, au si capacitatea de a proteja cazanele si de a imbunatati circulatia in sistemul de incalzire. Grupurile performante de pompare contin:
 - Ventil termostatic de amestec, cel care face reglajul pe doua porturi si care nu necesita ventil de echilbrare de tip by-pass;
 - Pompa de circulatie, folosita pentru asigurarea ansamblarii si instalarii facile.

De asemenea, printre accesoriile care contribuie la buna functionare a aparatului de protejare a cazanelor, se numara si:
 - Carcasa izolanta din polistiren;
 - Robineti de inchidere incorporati in semi-olandezi;
 - Clapeta de sens;
 - Ventil termostatic de amestec;
 - Pompa si mai multe termometre

Indiferent daca optati pentru un venti termic de amestec simplu, sau cu pompa, Instaco va asigura livrarea rapida direct la destinatie.

La preturi ieftine si de la producatori de top, aceste ventile termice de amestec sunt o piesa indispensabila in cadrul unui sistem de incalzire performant si care sa nu suporte daune din cauza temperaturilor scazute pe returul instalatiei ce poate provoca condens in centrala, scazand astfel considerabil durata de viata a acesteia.

Centralele termice care folosesc combustibil solid se folosesc  ventilele termice de amestec, precum cele care pot fi gasite intr-o gama foarte variata la Instaco, gata sa eficientizeze procesul de incalzire al intregii locuinte. De aceea, orice proprietar de locuinta trebuie sa tina cont de anumit factori in momentul in care achizitioneaza ventile termice de amestec de la Instaco, pentru a fi sigur ca centrala sa termica pe lemne functioneaza la cote inalte:

        - Mentinerea cu ajutorul ventilelor termice de amestec a unei temperaturi inalte pe retur pentru ca nivelul de eficienta al incalzirii sa fie maximizat
        - Reducerea erodarii cazanului principal, ceea ce conduce la o durabilitate mai mare a acestuia;
         - Asigurarea protectii pentru temperaturile mult prea scazute printr-un echilibru termic, realizat prin cele doua valve ale sale.
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!