Centrale si pompe de caldura

Afiseaza: 1-24 din 144 produse

 Filtre

Instaco.ro va pune la dispozitie centrale termice pe gaz, in condensatie, centrale termice pe lemne, pe peleti,  centrale electrice sau pompe de caldura.

Cand doriti sa achizitionati o centrala termica trebuie luat in considerare in pimul rand combustibilul pe care doriti sa il utilizati:

Pompele de caldura:

Sunt cel mai eficient utilizate impreuna cu casele eficiente energetic.
Pompele de caldura functioneaza cel mai bine cu un sistem de incalzire in pardoseala, ventiloconvectoare sau radiatoare de joasa temperatura. Costul insalarii achizitionarii si instalarii unei pompe de caldra este mai ridicat decat celelalte sisteme dar asigura cel mai bun randament. In Romania cele mai utilizate pompe de caldura sunt aer-apa.

Centralele termice pe gaz:

O solutie populara in  Romania datorita disponibilitatii combustibilului, a randamentului ridicat si nu in ultiimul rand a unei operari facile de catre utilizator. Nivelul de pret pentru centralele termice pe gaz este destul de mic in comparatie cu alte tipuri de centrale sau in comparatie cu pompele pe caldura.

Centralele termice pe lemne

Sunt utilizate in general atunci cand nu este disponibila o retea de gaze naturale. Puteti opta pentru o centrala termica pe lemne cu ardere normala sau cu gazeificare. Utilizarea unei centrale termice pe lemne presupune alimentarea si curatarea manuala si achizitionarea de lemne din timp astfel incat atunci vine sezonul rece combustibilul sa aiba un randament optim. Costul procurarii si intalarii unei centrale termice pe lemne este mai ridicat in compartie cu o centrala pe gaz sau o centrala electrica pentru ca aveti nevoie de o camera pentru instalarea centralei termice si a accesoriilor de montaj. Deasemenea un sistem de inncalzire cu centrala pe lemne presupune instalarea si unui cos de fum pentru evacuare fumului si asigurarea unui tiraj optim.

Centralele pe peleti:

Pesupun un cost putin mai mare in comparatie cu centralele pe leme dar asigura un radament mai bun si o operare mai usoara. Centralele moderne pe peleti sunt monobloc si vin impreuna cu toata automatizarea de care aveti nevoie. Procurarea combuustibilului (peletii) este foarta usoara, putand achizitiona cand aveti nevoie de la magazine de specialitate.

Centralele electrice:

Compacte, sigure si eficiente. Costul achizitionarii si instalarii unei centrale termice electrice este unul scazut si majoritatea acestora prepara ACM in regim instant. Pentru spatii mai mari este necesara instalarea unui alimentari electrice trifazice. Costul lunar pentru incalzire este mai mare atunci cand se utilizeaza o centrale electrica in comparatie cu alte sisteme de incalzire (centrale pe gaz, lemne sau peleti si pompe de caldura) dar poate fi diminuat prin asigurarea unei izolatii termice bune.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!