Centrale electrice

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Centrale electrice ieftine de la Instaco.


Centralele termice electrice sunt extrem de usor de folosit si instalat si este o solutie viabila pentru zonele unde nu exista retea de gaz natural.
Avantajul centralelor electice il reprezinta eficienta crescuta, pot fi instalate oriunde exista o retea de energie electrica, sunt silentioase, sunt ecologice, nu emit noxe periculoare, sunt usor de reglat si sunt o solutie viabila pentru incalzirea spatiilor mici.

Dezavantajul princilal al centralelor termice electrice il reprezinta costul lunar ridicat de operare datorita nivelului de pret ridicat al energiei electrice in Romania.

Din punct de vedere al racordarii la reteaua de energie electrica intalnim 2 tipuri de centrale termice electrice:

- centrale monofazice;
- centrale trifazice.

Centralele monofazice

A puteri de pana la 9-10 kW si sunt suficiente pentru incalzirea unui apartament sau a unei case de pana la 100 mp bine izolata.

Centralele trifazice

Sunt folosite pentru a incalzii spatii mai mari si sunt rar folosite in case datorita cerintelor de alimentare electrica.

Atunci cand dorim sa dimensionam o centrala termica electrica trebuie sa luam in considerare faptul ca gradul de izolare al spatiului joaca un rol foarte important, astfel:
- casa neizolata - 60 W/mc
- casa mediu izolata - 50 W/mc
- casa bine izolata - 40 W/mc

Conform calculului de mai sus pentru o casa bine izolata de 100 mp, cu o inaltime de 2.5m, avem nevoie de o centrala termica electrica de 10 kW iar pentru un apartament izolat de 70 mp, cu o inaltime de 2.5m, avem nevoie de o centrala de 7 kW.


 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!