Incalzire in pardoseala

Afiseaza: 1-24 din 107 produse

 Filtre

Sisteme complete de incalzire in pardoseala de la Instaco


Sistemele de incalzire in pardoseala sunt foarte eficiente si sunt tot mai des utilizate in Romania.
Acest tip de incalzire presupune numeroase beneficii si este o solutie mult mai economica in comparatie cu alte sisteme de incalzire datorita faptului ca functioneaza la o temperatura mai mica (40 de grade Celsius) si poate fi aplicata cu succes si in incaperi cu o inaltime mare pentru ca mentine temperatura la o inaltime optima pentru corpul uman.
In principal atunci cand ne gandim sa alegem un sistem de incalzire prin pardoseala trebuie sa stim ce suprafata de pardoseala avem libera in incapare. In dormitoare sau in camere cu foarte mult mobilier nu asigura un randament bun datorita fatului ca pardoseala este acoperita de mobilla.
Deasemenea trebuie sa tinem cont de finisajjul pe care dorim sa il folosim deasupra sistemului de incalzire. Se recomanda utilizarea placilor ceramice dar si a parchetului din lemn dublu stratificat, aplicat direct peste sapa, cu adeziv. 

Componentele instalatiei de incalzire in pardoseala cu agent termic:

 Placa cu nuturi, placa tacker, sau placi profilate din aluminiu

Se comercializeaza in diferite variante de dimensiuni si caroiaje. Are rolul de izolator termic si fonic peste care se monteaza teava pentru incalzire in pardoseala.

Teava pentru incalzire in pardoseala

In functie de preferinte si de buget se utilizeaza tevi pentru incalzire in pardoseala de tip Pe-RT, Pe-Xa, Pe-Xb, Pe-Xc, cu sau fara bariera de oxigen. Pentru fiecare circuit de incalzire in pardoseala nu se recomanda a se utiliza mai mult de 100ml de teava pentru a avea un randament optim.

Distribuitorul pentru incalzire in pardoseala

Are rolul de a distribui agentul pentru incalzire si are in componenta debitmere ce permit echilibrarea hidraulica a fiecarui circuit in parte.

Grupul de pompare si mixare

Se monteaza pe distribuitor si aisigura o temperatura constanta pe turul instalatiei mixand agentul termic de la centrala cu agentul termic de pe returul instalatiei. 

Automatizarea

Pentru automatizarea instalatiei regasim termostate de camera, actuatoare, unitati de comanda pentru pompa si centrala dar si soluti mai avansate cu control prin internet, direct de pe telefonul mobil.

Alte elemente de montaj:

In functie de sistemul ales, pentru a realiza un sistem de incalzire mai avem nevoie de : panda perimetrala, curbe conducatoare, cleme tacker, profile de imbinare, conectori pex, robineti de trecere.

Peste sistemul de incalzire in pardoseala se toarna sapa de ciment in care se adauga aditivul de sapa. Acesta are rolul de a face sapa mai elastica, omogena si de a imbunatatii tranferul de caldura.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!