Ariston Centrala termica, de pardoseala Ariston Genus Premium EVO FS 35

- Boiler incorporat de cu o capacitate de 105l
- Reducere cu pana la 30% a consumului de energie electrica datorita pompei complet modulante
- Raport de modulare 1:10 ce permite o reglare precisa a puterii
Cod Produs: 3300715 Ai nevoie de ajutor? 0771 79 02 04
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Genus Premium Evo FS/FS Solar este centrala termică în condensare Ariston cu posibilitate de utilizare separată sau de conectare la un sistem solar integrat. Fie că utilizezi deja un sistem solar sau plănuiești să instalezi unul în viitor, Genus Premium Evo FS/FS Solar reprezintă soluţia optimă.

Cu rezervorul său solar integrat, aceasta permite realizarea unui sistem de circulaţie forţată, reducând în acelaşi timp durata de instalare. Atât sistemul solar, cât şi centrala termică în condensare pot fi controlate prin intermediul afişajului LCD lat cu matrice de puncte şi al interfeţei Sensys, pentru a asigura cele mai bune performanţe ale sistemului de încălzire şi a verifica în orice moment cum funcţionează sistemul. Datorită tuturor acestor caracteristici, întreţinerea sistemului este foarte simplă, iar accesul frontal la centrală și la modulul solar ușurează munca instalatorului și a tehnicianului de service


Centrala termica in condensare, de pardoseala, Genus Premium Evo FS: funcţionează ca o centrală termică în condensare atunci când nu este disponibil un sistem solar. În versiunea FS, rezervorul are o capacitate de 105 litri. Centrala cu montare pe pardoseală beneficiază de eficienţă de 4**** și emisii scăzute, fiind uşor de utilizat datorită interfeţei simple.

CONFORT PERSONALIZAT ŞI ECONOMIE DE ENERGIE
Centralele în condensare Genus Premium Evo FS Solar şi Genus Premium Evo FS sunt echipate cu o pompă complet modulantă pentru a asigura o reducere cu până la 30% a consumului de energie electrică. Vei economisi şi mai multă energie cu ajutorul raportului de modulare 1:10, care permite o reglare precisă a puterii în funcţie de necesarul efectiv de căldură.

AFIŞAJ LCD LAT CU MATRICE DE PUNCTE ŞI ILUMINARE DE FUNDAL
In prezent, noua gamă de produse este capabilă să comunice folosind protocolul de comunicaţie Bus BridgeNet® dezvoltat de Ariston. Toate componentele sistemului comunică între ele datorită unui protocol unic dezvoltat pentru a asigura în orice situaţie un flux ridicat de date asociat de obicei sistemelor mari. Sensys, interfaţa de sistem inclusă în centrala Genus Premium Evo FS Solar este inima sistemului: un program extrem de tehnologizat capabil să gestioneze toate componentele sistemului, inclusiv pe cele mai complexe, garantând astfel o uşurinţă maximă în utilizare.

INSTALARE UŞOARĂ
Genus Premium Evo FS Solar reprezintă o soluţie complet predimensionată şi preasamblată, toate componentele necesare conectării la un sistem solar fiind incluse în centrală: grupul de pompe, vasul de expansiune, manometrul digital și altele.

EFICIENŢĂ ENERGETICĂ
• Datorită tehnologiei condensării, Genus Premium Evo FS/FS Solar asigură o reducere de până la 35% a valorii facturii de gaz, în comparaţie cu o centrală termică convenţională cu o vechime de 10 ani.
• Genus Premium Evo FS Solar permite economie mai mare de energie cu ajutorul rezervorului de acumulare integrat, prevăzut cu o serpentină pentru conectarea la un sistem solar, oferindu-ţi posibilitatea de a folosi şi energie solară.
• „Funcţia AUTO” împreună cu interfaţa Sensys a centralei Genus Premium Evo FS Solar ajută la evitarea fluctuaţiilor de temp

DESIGN ŞI TEHNOLOGIE
Centrala Genus Premium Evo FS/ FS Solar oferă cel mai atractiv design din categoria sa, datorită liniilor atent studiate şi a formei exterioare deosebite. • Sensys, interfaţa de sistem inclusă în versiunea Solar, permite o navigare uşoară şi un control complet asupra tuturor parametrilor şi condiţiilor de funcţionare. • Centrala are capacitatea de control complet asupra sistemului. Datorită protocolului de comunicaţie Bus BridgeNet® şi interfeţei Sensys. Astfel, poţi gestiona cu uşurinţă toate componentele sistemului. • Genus Premium Evo FS Solar este foarte uşor de conectat la panourile solare.

CONFORT
• Reglare extrem de precisă a puterii în funcţie de necesarul efectiv de căldură datorită raportului de modulare 1:10.
• Compatibilitatea cu accesoriile modulante pentru termoreglare şi „funcţia auto” permit evitarea fluctuaţiilor şi vârfurilor de temperatură, asigurând o temperatură constantă pentru un confort termic maxim.
• „Funcţia confort” asigură apă caldă aproape instant, timp de 30 de minute de la prima solicitare, eliminând timpii morţi.
• O cantitate mare de apă caldă este furnizată cu ajutorul rezervorului de 105 litri cu stratificare al centralei Genus Premium Evo FS sau cu rezervorul de 180 litri cu stratificare în cazul centralei Genus Premium Evo FS Solar.

CALITATE
• Centrala Genus Premium Evo FS/FS Solar este fabricată din cele mai bune materiale disponibile pe piaţă: oţelul inoxidabil utilizat pentru schimbătorul principal de căldură şi pentru schimbătorul de căldură pentru apa caldă menajeră garantează fiabilitate ridicată şi o durată de viaţă îndelungată.
• Adăugarea filtrului pe returul instalaţiei de încălzire protejează centrala împotriva acumulării impurităţilor în apă.
• Utilizarea sistemelor antiblocare previne îngheţul şi formarea calcarului.
• Prin încadrarea în clasa IPX5D este asigurată protecţia împotriva jeturilor de apă.
• Anodul de magneziu al centralei Genus Premium Evo FS şi anodul protech al centralei Genus Premium Evo FS Solar asigură protecţia rezervorului împotriva coroziunii.


Capacitate boiler (l): 105

Garantie: 3 ani

Putere incalzire: 35 kW

Utilizare: Incalzire si ACM

Eficienta energetica incalzire: A

Greutate: 116 Kg

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!