Puffere

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Selectia ta:

Capacitate (l): 2000 ×

Puffere/ Stocatorare de apa calda sau racita

Puffere care reduc consumul de combustibil si cresc autonomia de functionare.
 

 - Puffere Tesy, cu capacitatea cuprinsa intre 200 si 800 de litri, cu sau fara serpentina, izolatie de inalta eficienta, termometru extern, supapa de siguranta si acces in interiorul vasului prin intermediul flansei detasabile;
 - Puffere Elbi, cu o capacitate cuprinsa intre 300 si 5000 de litri, acumulator de apa calda menajera, izolatie buna, astfel incat sa nu existe pierderi termice si garantie de buna functionare de 24 de luni;
 - Puffere Woody, cu sau fara serpentina, rezervoare cu mai multe schimbatoare de caldura incorporate, izolatie din spuma poliuretanica moale si rezistenta mare la caldura. 


Usor de instalat si la la preturi avantajoase, pufferele de la Instaco vor fi instalatia perfecta pentru stocarea agentului termic in conditiile cele mai bune.
Puffere pe comanda, adaptate cerintelor dumneavoastra
Pentru ca tine la diversitarea cerintelor clientilor, magazinul nostru, Instaco, va pune la dispozitie posibilitatea de cumpara puffere pe comanda, pe care sa le livram direct la domiciuliu. Pe langa preturile mai mult decat avantajoase, va bucurati de garantia de 24 de luni pentru orice model de puffer comandat, precum si de seriozitatea echipei noastre de profesionisti.


Achizitionati, la preturi ieftine, cele mai utile puffere pentru reducerea substantiala a consumului de combustibil si marirea autonomiei de functionare. 

Pufferele reprezinta cele mai fiabile rezervoare de acumulare pentru stocarea agentului termic in cadrul instalatiilor de incalzire sau racire. In magazinul nostru, urmeaza sa gasiti cele mai avantajoase oferte si reduceri la puffere de la branduri de renume, precum Elbi, Tesy si Woody, marci recunoscute pentru echipamentele rezistente si de cea mai buna calitate.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!