Immergas Centrala termica in condensare Immergas Victrix Pro 80 kW - numai incalzire

- Posibilitate de intalare in cascada de pana la 5 centrale
- Raport de modulare de 1:10
- Schimator de caldura inovativ din otel inox

 
Cod Produs: 3.025619 Ai nevoie de ajutor? 0771 79 02 04
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

PUTERE TERMICA RIDICATA, DOMENIU LARG DE MODULARE, EFICIENTA ÎNALTA
Caracterul modular Si puterea utila ridicata fac din noua gama VICTRIX PRO solutia ideala pentru sisteme de încalzire centralizata în cladiri cu destinatie rezidentiala si/sau comerciala.

 

Noul design si dimensiunile compacte le recomanda în egala masura si pentru aplicatii domestice individuale. Toate modelele pot fi instalate pe perete sau pe un cadru-suport, oferind proiectantilor solutii excelente pentru configurarea sistemelor de încalzire în conditii de spatiu limitat. Caracterul modular face posibila instalarea de pâna la 5 generatoare în baterie (cu colectoare hidraulice si de gaze de ardere), iar plaja de modulare a puterii rezultate este de pâna la 1÷10. Cu aceste caracteristici, generatoarele VICTRIX PRO sunt perfecte pentru sistemele de furnizare a energiei termice în orice cladire reabilitata sau în constructii noi, gratie totodata posibilitatilor de conectare cu surse de energii regenerabile precum încalzirea solara.

UN NOU PANOU DE COMANDA
Elementele de vizualizare si control sunt accesibile si intuitive – simple butoane si un display retro-iluminat. Panoul de comanda si displayul sunt protejate de o usa culisanta vertical

ÎNALTA EFICIENTA INTER-SEZONIERA
Domeniul de modulare de 1÷10 face posibila func]tionarea optim`a a generatorului chiar în conditiile unor cereri foarte reduse de energie termica (de exemplu, în perioadele intersezoniere sau în cazul sistemelor de încalzire multi-zone).

O GAMA COMPLETA DE ACCESORII
Cu VICTRIX PRO proiectantul si instalatorul au la dispozi]ie o multitudine de accesorii pentru completarea sistemului de încalzire, de la componete hidraulice, dispozitive de termoreglare, pâna la tubulaturi pentru evacuarea gazelor arse si neutralizatoare pentru condens.

INSTALARE MODULARA
Având în vedere posibilitatea de a instala pâna la 5 generatoare în cascada (cu accesoriile optionale aferente), nu a fost niciodata mai accesibila atingerea unor puteri de pâna la 600 kW.


MONTAJUL PE SUPORTI-CADRU
VICTRIX PRO poate fi instalat pe un cadru de sustinere modular atât individual cât si în baterii de pâna la 5 generatoare, în dispunere liniara ori în oglinda (spate în spate), în cazuri de spatiu restrâns. Cadrele de sustinere sunt prev`azute cu suporti pentru colectoarele hidraulice si sisteme de fixare pentru a fi ancorate de perete sau de sol.

MODUL DE CONDENSARE DIN O}EL INOXIDABIL
Gama este echipat`a cu module de condensare al caror circuit hidraulic este realizat din otel inoxidabil. Pentru modelele 80, 100 si 120 învelisul exterior este realizat din acelasi material, în timp ce pentru VICTRIX PRO 35 si 55 s-a utilizat material compozit. Este esential ca sistemul de încalzire sa fie curatat si tratat înainte de integrarea unei centrale VICTRIX PRO; este importanta folosirea de agenti de curatire si respectiv inhibitori în scopul de a proteja instala]ia (tevi, schimbator de caldura, etc.).


SISTEM DE ARDERE CU PREAMESTEC TOTAL
Cercetarea si dezvoltarea sectorului sistemelor de ardere ne-a permis obtinerea unui câmp de modulare extins de la 10% la 100% din puterea termica pentru întreaga gama. În plus, toate centralele din gama Victrix Pro pot functiona în egala masura cu gaz natural sau cu GPL.

SISTEM INTEGRAT DE COLECTARE A CONDENSATULUI
Un sistem special integrat în interiorul generatorului colecteaza condensatul si asigura evacuarea sa regulata; sistemul este conectat cu un racord din polipropilena imun fata de actiunea condensatului. În exteriorul generatorului condensatul acid trebuie evacuat conform normativelor si reglementarilor tehnice existente.

EMISII POLUANTE REDUSE DE CO SI NOx
Gama este încadrata în clasa 5 sub aspectul emisiilor poluante, ceea ce recomanda modelele VICTRIX PRO pentru instalarea în cladiri care necesita performante energetice ridicate si un impact redus asupra mediului.

CONTROL OPTIM AL REGLAJULUI
Echiparea cu doua sonde NTC - pe tur si respectiv pe returul circuitului de încalzire - garanteaza controlul optim al temperaturilor de lucru.

PREPARAREA APEI CALDE DE CONSUM CU APORT SOLAR
Atât în cazul instalarii individuale cât si pentru instalarea în baterie, VICTRIX PRO poate fi combinat cu un sistem solar Immergas pentru prepararea apei calde destinate consumului, în particular prin boilerele cu acumulare având capacitati de la 200 pâna la 2000 de litri.


GESTIONAREA SISTEMELOR SOLARE PENTRU PREPARAREA APEI CALDE DE CONSUM
Regulatorul de cascada asigura în mod optional si controlul unui sistem solar pentru prepararea apei calde de consum, prin adaugarea unei sonde speciale dedicateSpecificatii tehnice
Puterea termica nominală (utilă) 50/30 80.3  kW
Puterea termica minimă (utilă) 50/30  8.1  kW
Puterea termica nominală (utilă) 80/60 73  kW
Puterea termica minimă (utilă) 80/60  7.2  kW
Eficiența termică utilă la 80/60 Nom./Min.  97,0 / 94,8  %
Eficiența termică utilă la 50/30 Nom./Min.  106,6 / 106,9  %
Presiunea max. în circuitul de încălzire  4.4  bar
Temperatura max. în circuitul de încălzire  90   °C
Temperatură reglabilă în circuitul de încălzire   20 - 85 °C
Sarcina disponibilă a pompei la un debit de 1000 l/h  81,40 (8,30)  kPa (m H2O)
Greutatea centralei pline 83.5  kg
Greutatea centralei goale  79.5 kg
Conţinut de apă generator  4  l
Conexiunea electrică  230/50  V/Hz
Curentul absorbit 1.5  A
Puterea electrică instalată  195  W
Puterea pompei  82  W
Puterea ventilatorului 100    W
Clasa de protecție electrică  IPX5D
Temperatura max. a mediului de funcţionare 50 °C
Temperatura min. a mediului de funcţionare  -5  °C
Temperatura min. a mediului de funcţionare cu kit antigel (Opţional) -15  °C
Temperatura max. a gazelor de ardere  75 °C
Clasă de NOX     5    
NOX ponderat  25 mg/kWh
CO ponderat  16  mg/kWh

 

Capacitate boiler (l): Fara boiler

Garantie: 2 ani

Putere incalzire: 80 kW

Utilizare: Incalzire

Eficienta energetica incalzire: A

Greutate: 81 Kg

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!