Ariston Centrala termica in condensare Ariston Alteas One 24 kW

1 Review
Centrala termica in condensare Ariston Alteas ONE 24 reprezintă combinația perfectă între performanțe excelente și design intuitiv. Panoul frontal de sticlă, dispay-ul Hi-Tech și conexiunea inteligentă fac din aceasta centrală termică produsul ideal pentru încălzirea locuinței.
Eficiența centralei si avantajele serviciului Ariston Net te ajută să controlezi centrala termicaă de la distanță și să ții sub control consumul. Toate acestea vin împreună cu aplicația gratuită Ariston Net.
Alteas ONE este disponibilă pentru sisteme de încălzire și producere de apă caldă menajeră în trei game de putere: 24 KW, 30 KW și 35 KW.
Cod Produs: 3301058 Ai nevoie de ajutor? 0771 79 02 04
 • Descriere
 • Review-uri (1)
Beneficii:
 • Gama de centrale Ariston Alteas One beneficiaza de un nou schimbator de caldura din otel-inox, ce ofera fiabilitate si durabilitate
 • Ecranul tactil din sticla este rezistent la zgarieturi
 • Schimbarea tipului de gaz se face din meniul centralei
 • Beneficiaza de un raport de modulare de 1:10 ce asigura un consum scazut
 • Protocul de comunicare BusBridgeNet
 • Intretinere si verificare periodica facila prin sistemul de autodiagnoza
 • Debit marit cu pana la 142% datorita sectiunii marite
 • Control electronic al sistemului de ardere
 • Clasa de eficienta energetica A+ cu ajutorul accesoriului de termoreglare Cube si sonda externa
 • Functia AUTO si Confort
 • Zgomot redus datporita panourilor fonoabsorbante
     Funcţia Auto permite cazanului să se adapteze automat la modul de funcţionare (temperatura caloriferelor) şi la condiţiile exterioare, în scopul de a atinge şi menţine constantă temperatura ambiantă stabilită. În funcţie de elementele periferice conectate, precum şi de numărul zonelor comandate, cazanul reglează automat temperatura pe circuitul de tur. Stabiliţi deci parametrii care vă interesează (vezi meniu reglaje). Pentru a activa funcţia păsaţi tasta Auto. Pentru informaţii detaliate, consultaţi Manualul de termoreglare ARISTON.

     Funcţia anti – îngheţ  - Dacă sonda NTC tur centrală măsoară o temperatură sub 8°C pompele de recirculare rămân în funcţiune timp de 2 minute şi valva cu trei căi în timpul acestei perioade este comutată pe modul sanitar (apă menajeră) şi încălzire la intervale de un minut. Pe display este afişat simbolul F cu valoarea temperaturii de tur. După primele două minute de circulaţie pot apărea următoarele situaţii: A) dacă temperatura de tur este mai mare de 8°C, circulaţia este întreruptă; B) dacă temperatura de tur este cuprinsă între 4°C şi 8°C se va efectua o altă circulaţie de două minute; în cazul in care se efectuează mai mult de 10 cicluri centrala ajunge în situaţia C. C) dacă temperatura de tur este mai mică de 4°C se aprinde arzătorul la puterea minima până când temperatura ajunge la 33°C. Cu boilerul,dacă temperatura apei menajere este mai mică de 8°C valva cu trei căi este comutată pe mod sanitar până când temperatura apei menajere ajunge la 12°C, după care timp de două minute se efectuează o post – circulaţie. Funcţia este activă mereu, cu excepţia cazurilor de opriri de sigurnaţă care împiedică funcţionarea pompei de recirculare şi a sondei NTC de tur. Protecţia anti - îngheţ se activează doar dacă centrala este în perfectă stare de funcţionare: - dacă presiunea în instalaţie este suficientă; - dacă centrala este alimentată la curent electric; - dacă gazul este furnizat.


Capacitate boiler (l): Fara boiler

Garantie: 7 ani

Eficienta energetica incalzire: A+

Utilizare: Incalzire si ACM

Putere incalzire: 24 kW

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Serban,

Centrala arata exceptional si functioneaza perfect. Controlul centralei de pe telefon se face foarte usor.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 17:00

0771 79 02 04 office@instaco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!